Eteläkarjalainen maisema

Eteläkarjalainen maisema
Tässä blogissa on sekä kuvia että tarinoita upean Etelä-Karjalan luonnosta, ihmisistä ja kulttuurista. Kuvassa syyskuinen näkymä Saimaan kanavan varrelta.

perjantai 12. kesäkuuta 2015

Veteraanikuorma-autoseura ry:n Saimaan keikka 12.6.2015


Mukavan leppoisana perjantai-iltana 12.6.2015 pyöräilin Rakuunanmäelle. Tavoittena oli perehtyä vanhoihin kuorma-autoihin. Veteraanikuorma-autoseuran järjestämä Saimaan keikka oli ajautunut Lappeenrannan Rakuunanmäelle. En tuntenut oloani kovinkaan yksinäiseksi (niinkuin monilla muilla pyörä- ja vaellusretkilläni), sillä paikalla oli tuhansia ihmisiä. Vanhoja autoja oli paikalla toistasataa. Komeita ja persoonallisia olivat nuo vanhat kuormurit. Hienoa, että löytyy henkilöitä, jotka vaalivat vanhaa, myös vanhoja kuorma-autoja. Tämä harrastus vaatii varmasti rahaa ja ennen kaikkea aikaa ja osaamista. Nostan hattua kaikille teille asiaa harrastaville.

Alla kuvia sekä autoista että myös yleisöstä

Kempsu mallia 1954





















 


Voortin kumi




1 kommentti:

  1. Vanhat kuorma-autot ovat veljenpoikani yksi lempiasia, ja olemme käyneet yhdessä niitä katsomassa usein aina kun jossakin on tapahtuma, jossa on vanhoja kuormureita. Monesti on tullut mietittyä, mistä löytyy varaosat tällaiseen vanhaan kuorma-autoon, joka vielä näyttää niin hyväkuntoiselta. Täytyypä näyttää nämä kuormurin kuvat pikkumiehelle.

    VastaaPoista